Om Emma

Jag som skriver den här bloggen heter Emma. Jag ären glad och kreativ mamma, fru och egen företagare.

Sedan 2008 är jag gift med Andreas som här i bloggen oftast kallas Älskling. Tillsammans har vi dottern Evelina som föddes i januari 2012. Vi driver även företagen Emmagjort.se och Svalander Audio tillsammans.

Jag har så länge jag kan minnas ritat och pysslat på olika sätt. Som ni kanske redan har sett i bloggen så tar min kreativitet sig uttryck i  många olika tekniker. Jag gillar inte att behöva begränsas och gillar helt enkelt att testa nya saker. Mitt favorit uttryck: " Har du inte försökt vet du inte om du kan". och det säger väll en del... Mina vänner säger även att jag ofta säger "hmm, det där borde man ju kunna göra själv" Tyvärr räcker inte alltid tiden till till alla små projekt.

När jag inte bloggar så driver jag två företag. Emmagjort med min make och Svalander Audio med maken och pappa (som grundat företaget). Att jag skulle bli företagare är kanske inte så förvånande. Jag började tidigt sälja mina alster på diverse marknader och liknande, för man har ju helt enkelt inte plats för allt pyssel man gör ;)

Jag är jätte glad att du har hittat hit och hoppas att du kommer hitta inlägg som inspirerar och ger dig glädje. Det är alltid kul om du lämnar en kommentar till inläggen, eller skickar ett mail, så jag får veta vad ni tycker =)

Kram Emma
Västerås Februari 2014