onsdag 25 maj 2016

Förnyelsen väntar runt hörnet

I 8 år har jag hängt ihop med den här bloggen... I början uppdaterades den ofta. Under åren har tiden för bloggen bara minskat och minskat och glädjen att skriva likaså. Jag har tänkt massor på detta, för det känns tråkigt att bara låta den tyna bort....

Det är därför jag just nu jobbar på Emmabloggat 2.0. Emmabloggat har ju egentligen redan bytt namn till KreativaEmma  (precis som ett av mina instagramkonton). Den stora förändringen på kreativaemma.se kommer att vara upplägget. Jag kommer att göra om bloggen så att den mer blir som en hemsida eller ett magasin. Fokus kommer att flyttas från mig personligen och privat till att vara mer inspiration, tips och pepp. 

Målarboken kommer att få flytta in under samma tak med ännu fler motiv att skriva ut och färglägga. Men jag kommer även att lägga mer fokus på en del nya områden som sociala medier, att göra film och video, mitt hifi-intresse men även ännu mera pyssel och mönster. Det kommer helt enkelt bli så himla mycket roligare och finare :)

Hoppas ni vill hänga med! än så länge bor allt det nya mestadels i mitt huvud och på skrivbordet på min laptop men min förhoppning är att jag längre fram kan visa upp vad jag så länge har fnulat på  :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)