onsdag 8 juli 2009

Vart tog tiden vägen?

Jösses, tiden går i ett rasande tempo. Känner mig som en dålig bloggare som inte uppdaterat på länge... men så får det väll vara ibland. Först var det ju för varmt för att man skulle orka tänka. När det stekte som värst kom vår nya värmepress till Emmagjort. Den är så stor att det krävdes att man plockade isär den för att få in den genom ytterdörren kommer kanske lite bilder vid ett senare tillfälle =)

Det har varit grillning hos familjen Silverdrake i förorten också. Med massa god mat och trevligt prat. Sen på lördagen var det så dax för värdens bästa Heidi att bli möhippad. Det blev bla. Laserdome och mys på centralbadet och som avslutning (för mig) mat på Hardrock. De partysugna fortsatte i stockholmsnatten. Själv börjar man bli gammal och gäspade stort redan vid 23 tiden. På det behövdes sovmorgon =)

I tre dagar har det nu varit byggnation på fortet som har upptagit mestadelen av min tid och ork. Jösses va trött man blir när man jobbar med kroppen. Har somnat vid 21 varje kväll =) Så jag hoppas ni har förståelse för att det blir glest mellan inläggen ett tag =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)