torsdag 15 oktober 2009

Min faster har varit på besök

Jo,jo I fredags eftermiddag hämtade vi upp min faster Ulla nere vid centralstationen. Hon hade tagit bussen upp till oss för att hälsa på en sväng och se hur vi har det i verkligheten, Ulla är ju en trogen läsare av bloggen =)

Fredagen gick åt till att äta gott, Älskling hade gjort köttgryta, och bara vara. På lördagen därimot packade vi in oss i bilen och begav oss till Kista och sy festivalen som hölls på kistamässan. Mamma och pappa mötteupp oss där och vi försökte göra mässan i någotsånär samlad tropp. Det fanns massor att se och man blev galet inspirerad att göra både det ena och det andra. Ulla köpte en grejamoja till mig som man använder när man gör frivoliteter (jag berättar mer en annan dag).

När vi kom hem kom vi fram till att det trädgårds arbetet jag hade planerat in på söndagen skulle passa perfekt nu på lördagseftermiddagen istället. Sagt och gjort. Ut i trädgården bar det. Men vad är det som händer med min man....
Med sitt "vapen" i högsta hugg.... ger han sig på busken som vi har på framsidan. Den försöker nämligen i smyg att bli ett träd... Tanken/förhoppningen är att det nu kommer komma upp nya fina grenar i vår så den kan få en lite behändigare form än den hade tidigare med sina tjocka grenar som spretade upp i plomonträdet.

Jojo.. det här är vad som blev kvar när Ulla och Älskling hade varit framme med sågen och glatt humör.


Söndagen försvann i ett huj. Ulla som brukar gå i kyrkan på söndagarna, undrade om det fanns möjlighet till det även denna söndag, så vi gick på Högmässan i Västerås Domkyrka. Det var maffigt. Kyrkan är ju jättestor och mycket vackert utsmyckad. Den lilla broschyren man fick när man gick in gjorde att det var lätt att hänga med i vad som hände även om man inte har vanan inne på att gå på högmässa =)
Måndag morgon är ju måndag morgon även om man har gäster. Så vi begav oss till lokalen för att jobba på företagen. Jag satte mig med Emmagjort och tryckte pussel och musmattor m.m. Medan Andreas satte Ulla i arbete. Vi jobbade inte riktigt heldag men fick ändå en hel massa uträttat. Under helgen hann vi med en hel del i vetekuddsfabriken också där min faster fick upp ett bra tempo på att vända vetekuddspåsar =) Ulla lovade att komma och hjälpatill om det skulle krisa framöver =)

Men vi har ju inte bara jobbat och ståt i... det har ju funnits tid till att bara vara lite också. Som att sitta i soffan med en bok och två trötta katter.
-Hoppas du snart har piggnat till från den trista förkylningen... vi håller tummarna för att den inte bryter ut här också... Krya på dig Ulla =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)