fredag 26 februari 2010

Snö, snor och highend 2010

Man vet att man har varit tok dålig på att uppdatera sin blogg när nära och kära börjar höra av sig och undrar vad som hänt eller om man är sjuk... Det har hänt massor och ja vi har varit sjuka också. Men är nu så gott som snörvel fria =)

Först var det Stockholms Highend mässa på Sheraton samma helg som "alla hjärtansdag". Behöver jag säga att det var lite mycke mellan jul och den helgen? Till den här mässan var vi dessutom mer ambitiösa när det gällde textil i montern än tidigare mässor. Så jag har sytt en hel del =) dukarna tryckte vi loggor på innan jag sydde en massa veck och till sisit sydde fast på sammeten som var på ovansidan av borden. Älskling byggde små "lådor" som vi klädde med sammet som jag hade sytt hörn på innan så att det skulle bli perfekt passform och inga fula veck. 11 st kuddar med text på låg på bordet för att kablarna från Furutech som vi visade upp skulle ha det mjukt och skönt hela mässan =) Vill du se fler bilder från Svalander Audio's monter på Stockholm highend 2010 kan du kolla här på Furutech's hemsida =) Där kan man bla se hur vi skyltade baksidan av "kontaktväggen" så man såg loggorna från nästan hela våningsplanet (sytt i tre delar) och lite mer närbilder =) Jag är fotografen =)


Det var ju inte bara Audios monter som jag sydde till... GDis och Svalander elektronik behövde också lite hjälp med tryck och sömnad =) inte kan man väll tro att det är 2 st ikea lackbord som gömmer sig i "kuberna" Formsytt med fina små stickningar =) Backdroppen är delad i tre delar... det är mönsterpassning på hög nivå ;) Lite smånöjd är jag allt =) Det känns bra när man har utmanat sig själv ordentligt. För det är inte alltid så lätt att sy som man kan tro =) I övrigt så har vi dragit runt på en förkylning som däckade både mig och älskling som tur var inte samtidigt. Sen är det ju all denna J*vla snö. Jag gillar snö i nov (på min Födelsedag) och på julen... sen räcker det. Jag har till och med haft funderingar på lägenhet i år. Det verkar ju inte finnas någon hejd på hur mycket snö det kan komma. Jag har lagt ner mycket tid och möda på att skotta både här och där... Värst var det nog när vi såg att taket till uterummet började bågna Så veckan innan mässan var det jag som stog på en stege och skottade tak. Gissa om jag kände mig som en supper kvinna =) Anledningen till att jag tog på mig den skottningen var att jag insåg att jag skulle ligga risigt till om Älskling skulle skada sig... han är ju både starkare och utrustad med körkort så han fick jobba hårdare med monterbygget på mässan i stället =)

Nä, nu längtar jag till våren... Ha en bra helg allesamman så ska jag försöka bättra mig med inläggen =) kanske kanske jag lyckas den här gången... =)

1 kommentar:

  1. Kan ju bara säga att det inte alltid hjälper att ha lägenhet....våra värmeslingor gick sönder när det har snöat som värst så här har det skottats utav bara f**n kan jag säga, sen är det ju inte heller helt lätt att göra av snön någonstans här som du vet, dessutom har uteplatserna varit fyllda till staketet.....rasrisk, ja det har varit oroligt kan jag säga......men nu töar det :))))

    kraaaam Emma

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)