fredag 14 mars 2014

Lite tankar och ägg med bilder på

Ni som följer mig och min blogg regelbundet kanske märkt att det har varit mycket ritat och mycket Emmagjort den senaste tiden. Jag vet att jag sagt det tidigare ... men jag har lätt att "nörda in" på saker. Vid nyår bestämde jag mig att 2014 ska bli året då jag ska ägna Emmagjort.se mer kärlek. Företaget hade lixom hamnat i utkanten av min intressesfär. Jag gjorde bara precis så mycket som krävdes. Såklart höll vi god standard och var noga med att våra fantastiska kunder skulle få bästa möjliga. Men allt annat hamnade på "göra sen hyllan"..  Det är tufft att vara småbarnsförälder och företagare. 2013 var det mycket stickning och det kommer det fortsätta att vara för det får mig att må bra. Det är ett väldigt bra sätt för mig att varva ner och hitta lugnet. Att få skapa långsamt är viktigt när allt annat i livet går i ett rasande tempo. :) Den här bloggen är lite spretig men det är ju sån jag är. Jag älskar att skapa och ibland är det i mjuka material och ibland hårda :) 

Nu måste jag sluta svamla. Ville bara förklara lite hur det kommer sig att det blir mer och mer nyheter från Emmagjort. Jag har också en massa nya roliga idéer till bloggen. Idag damp det ner ett paket i min brevlåda, som om jag får koll på hur det fungerar kommer att förändra den här bloggen till det bättre.. men jag vill vara lite hemlig ett tag till :)

Nu vill jag visa vad vi jobbat med den här veckan på Emmagjort.se


Fotoägg med bilder tryckta på ägg


Titta! Ett unikt påskpynt till alla er som vill få lite mer personlig touch på påskpyntet. Du designar själv äggets tryck med dina egna bilder, teckningar, logotyper och texter. Fotoäggen är framtagna och tillverkade av Emmagjort. Pris 49kr/st. Du hittar dem här http://www.emmagjort.se/shop/pynt2

På bilden ser du Emmagjorts fotoägg tryckta med foton på barn och blommor, med och utan text, mönster gjorda i datorn och en handritad fjäder. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad du väljer att trycka på ditt ägg. Kanske fotoägg med företagets logotyp att hänga i receptionen eller bilder på barnen utklädda till påskkärringar att ge till mor- och farföräldrarna som påskpresent. 

Nä nu tar vi helg tycker jag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)