måndag 29 september 2008

Det har varit helg


I fredags träffade jag min första vän. När vi var små lekte vi jämt men i början av tonåren tappade vi kontakten. I vintras när min gudson döptes träffades vi av en slump eftersom hon var gudmor till den andra lilla pojken som döptes samtidigt. När jag sen nojade som värst över att det inte fanns några fina tårtdekorationer gick jag in på Silverdrake.se. Efter lite mer nojande från min sida gjorde hon det fantastiska brudparet och katterna till våran bröllopstårta. Tårtorna hade vi beställt från Bernards i Jönköping, de dekorerade med rosa rosor och sen placerade vi våra extra dekorationer efteråt. Vi var så nöjda med våran tårta =)Så i fredags tog vi alltså en lunch på pizzahaket med den godaste salladen i byn =) Det är fascinerande hur snabbt det går att glömma att man inte har umgåtts på så lång tid. Lite uppdateringar om livet och sen är det som om man aldrig varit ifrån varandra =) tack tjejen, jag är skyldig dig en fika =)


Jag och älskling var på fest i Lördags. Det var 40-års kalas på söder. Mycket trevligt=) som vanligt när det här paret ställer till med fest hade de ordnat med mumsiga tilltugg och smarrig tårta. Det fanns laktosfria alternativ på både kaka och dipp, mums =) tack tack för en trevlig lördagskväll =) På festen var även vår bestman från bröllopet och vi fick lite fler bilder från bröllopet =) kolla in det här dansanta paret i en vals =)2 kommentarer:

 1. Vad fina ni är! :)

  Det är Ida på fortet som skriver. Hittade minsann din blogg i adressfältet! Hehe. Inte en kotte har kommit till fortet än... Känns en aning tomt..

  Kram/Ida

  SvaraRadera
 2. Hihi... ja, snart får vi ta en fika igen tycker jag! =)
  Kram

  SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)