måndag 5 april 2010

Semester , en vecka i soooolen

Vi har varit på semester =) på Gran Canaria. Nu är det ju nån vecka sedan vi kom hem och det har varit full rulle för att komma ikapp med livet innan påsk. Det var jätte härligt att komma bort ett tag och få ha lite egen tid utan dator och knappt någon telefon (min mobil var avsängd nästan hela veckan). Vi bodde i Maspalomas. När vi kom ner hade de varma vindarna från Afrika gjort att det var 29 grader i skuggan. När det är så varmt orkar man inte göra så mycket alls... och det är ju lite finnesen med semester... att man ska ta det lugnt alltså =)

Vi promenerade längs stranden, badade i polen och gottade oss. Åt en massa mat och drack härligt kalla öl i värmen. Så där som man gör när man har semester =)
Den här semestern förstog jag för första gången frågan "finns det svenskt kaffe på hotellet?" För kaffet på vårat hotell smakade dy... och var enligt mig (som kan dricka det mesta som påstår dig vara kaffe bara för att komma åt koffeinet...) toootalt odrickbart! smaken försvann inte ur munnen hur mycket man än svalde, hua. I mat affären hittade vi snabbkaffe som vi blandade med kokt "flaskvatten" för att klara den värsta koffein abstinensen... =)
En annan fascinerande sak var utbudet på mat. Oavsett om man gick på spansk, italiensk, fransk, eller tysk restaurang såg menyn likadan ut.... Är inte det lite konstigt? men det är väll det turisterna gillar kanske... själv blev jag mest irriterad. Köttbit med "pås-beanes och pommes kan jag äta hemma... Men självklart kunde man hitta guldkorn ävne här om man letade lite =)


Här kommer några bilder lägger kanske upp fler en annan dag =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)