onsdag 15 september 2010

Hifimässa på Arken 2010

Nu har jag äntligen börjat bli människa igen. Det tar på krafterna att ställa ut på hifi-mässa. I Fredags satte vi oss i bilen för att åka på mässa i Göteborg. Vi hittade lunch på en vägkrog som jag inte kan rekommendera... Lagom till att rumpan var helt bortdomnad var vi framme =)

Efter lite bära, bära, bära och lite bära till hade vi fått upp alla våra saker för spiraltrappan. Jo, det är en spiraltrappa, ingen hiss, ingen vanlig trappa utan enda vägen upp är spiraltrappan. Om man springer upp och ner för många gånger lite för snabbt blir man tok snurrig och galet svettig.

Kvällen gick åt till att bygga ihop montern. När man är mitt i det känns det stundom väldigt rörigt och man undrar om man någonsin kommer få ordning i montern. Sen kommer allt på plats och man undrar vad man oroade sig för =)

Väggen som Älskling byggt för att visa kabelstrumpor, kabelbyxor och kablar i metervara. Det var när vi gjorde denna som det blev så rörigt bland kabelstrumporna. (Det inlägget hittar du här)

Efter en ordentlig hotellfrukost var det dax att träffa alla glada besökare. Det var många och dagen gick i ett huj. Rätt som det var var det lunch. När vi kom tillbaka hittade vi min faster Ulla i montern =) Vilken överraskning, en glad sådan. Hon kom förbi för att se hur det här med hifimässor var och för att få lite koll på oss =)

På kvällen var det middag med underhållning och mycket god mat. Jag och Ida "rymde" från montern en stund och Ida träffade en hårig kändis, så nu kan jag lägga till kändisfotograf till mitt CV ;)

Söndagen gick fort tills vi var inpackade i bilen men sen... det var sååå långt och vi var alla sååå trötta. Vi sjöng knasiga visor och skrattade så vi (jag) fick kramp i magen. När vi nästan var hemma fick vi stanna en stund för att samla krafter. Jag har sällan varit så trött...

Skönt att vara hemma igen. Tack alla glada besökare för en rolig helg med många skojiga möten och samtal =)

2 kommentarer:

  1. Åh men tack snälla du!

    SvaraRadera
  2. sv: Jo det är mkt bättre precision med ritplatta än med mus. Och håller med, det kan bli klurigt ibland, man är ju så van att kolla på pennan. Men är nog en träningssak :)

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)