söndag 19 september 2010

Ritat i photoshop

Satt på kontoret och kladdade lite på datorn på fredagskvällen innan vi åkte hem för dagen. Det blev en vit katt. Ritad i Photoshop med ritplattan =) behöver dock öva mycket mer innan man blir nått proffs =) det är klurigt att inte titta på pennan när man ritar. Sen är det det där med penslar, tjocklek, suddigt eller skarp, opacity % och hålla reda på vilket lager man ska rita vad i för att det ska bli bra... man ska inte vara för trött i huvudet (vilket man lätt är en fredag em). hahaha

3 kommentarer:

  1. Åh va sööt! ^_^ Tycker du har gjort ett jättebra jobb. Vet hur du menar med att det är svårt att välja pensel... skarp, suddig, opacity...ghaa! hehe Men vi övar vidare, eller hur? :)

    SvaraRadera
  2. sv: Hehe jag känner igen mig där, man vill gärna ha en stund på sig. Men jag har märkt att med tiden går det fortare och fortare. Jag har ibland "tvingat" mig till att vara snabb och det ger resultat. Självklart ser allt förj*vligt ut i början, haha.

    Tackar! Finns många "färdiga effekter" och brushes att använda och leka med i Photoshop. Till exempel om du går under Filter-->Render-->Lensflare och sen lägger till en starbrush liknande dessa: http://qbrushes.net/objects/star-brushe/ ,så får du en snygg sol. :)

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)