måndag 4 april 2011

Dödskalle med lurar och lååång sladd...

Taaa daaa låt mig pressentera min första skalle målad med airbrush =) jag har filat på den här i flera dagar för att få till den. Skallar är inte så enkelt att måla som det kan verka. Ett tag hade han nästan hakan i näsan inte helt ergonomiskt ;) Han är ju inte realistisk utan mer en tolkning av en dödskalle. Bilden har gått under arbetsnamnet Hifi-skalle eftersom han fick hörlurar, men jag misstänker att den låååånga sladden inte är optimal för ljudet. Sen har han ju inga öron och det kan man ju också se som ett problem ;)

Jag har målat på akvarellpapper i storleken A2. Färgerna jag använt är comart mestadels opaka men till det lila har jag nästan enbart använt transparent lila. Jag har målat allt på frihand med aribrush och inte använt några mallar, stödlinjer, eller haft någon referensbild.

Om jag hittar någon fin ram kommer han nog att få pryda en vägg på kontoret =)

2 kommentarer:

  1. Så snygg den blev! Hade en kille en gång i tiden som var duktig på airbrush, det är en rolig konstform =) jag har ett par t-shirts under mina profilbilder som är målade med airbrush i New York. Oavsett så ser skallen lite hip hopig ut =)

    SvaraRadera
  2. Tack! jag tror jag har sett dom när jag har snokat bland dina bilder =)jag kanske har lite hip hop i mig ;)

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)