torsdag 28 april 2011

Påsk och picknick

Påsken spenderade vi i Småland hos släckt och vänner. Skönt att åka iväg och bara kunna vara lite och bli lite bortskämd =) Men oj va mycket vi åt.. men det är ju så det ska vara på påsk =)

Fast om jag ska vara ärlig så gjorde vi rätt mycket ändå. Först gästade vi Noel och hans föräldrar på torsdagskvällen när vi kom ner. På fredagen gick vi på Elmia i nästan 5 timmar och tittade på bilar, lastbilar och motorcyklar. De har en motormässa där varje påsk och i år tyckte vi det skulle vara kul att gå. Vi spanade på fina bilar och studerade andras airbrushjobb =) Lördagen åt vi mest ;) och träffade Älsklings syskon hos hans föräldrar.

På söndagen var det dags att bege sig hemåt men först stannade vi till i Tranås. Klas och Annelie, som nyligen flyttade dit, bjöd med oss på picknick i en park. Super mysigt och hade det inte varit för att vi hade två katter sittande i bilen skulle vi stannat mycket längre. På den översta bilden tjoade jag nått om "se naturliga ut" ...

När vi satt där och mumsade på super smarriga mackor med briost. Kom en turboekorre förbi. Han sprang fram och tillbaka jätte nära oss och när Älskling kastade en liten bit kex till honom gick han fram och mumsade i sig den. Här har han satt sig vid "sitt" träd och mumsar på en liten godsak. Sååååå söööööt =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)