torsdag 31 mars 2011

Den målade Rc buggy karossen färdig

Igår kväll kände jag starkt att jag inte hade nån lust att träffa folk idag. Kunde inte sätta fingret på varför, men så kan det ju vara ibland. Att man (jag) helt enkelt vill vara ifred med mina egna tankar, speciellt när man har mycke olika små projekt på g. Men nu vet jag varför... mitt undermedvetna sa mig att 1 april inte är en kul dag att umgås med folk. Jag är väll en av de få som verkligen ogillar aprilskämt. Va är det för påhitt... en hel dag att lura och förlöjliga andra... jag stannar hemma och syr vetekuddar istället för att utsätta mig för roligheterna =)

Nu till något mycket roligare. Den lilla bilen färdigmålad och har hunnit ta några varv på banan också =) Det var mycket pillande med alla små maskeringar som skulle göras för att få till texter och revor. När vi ritade designen till lackeringen så ville vi att bilen skulle påminna om de företagsbilar Nätverk och teknik har. Därav loggan och den vita färgen. Men det här är ju ingen vanlig firmabil så därför "flagar" färgen av och under döljer sig en "monsterbil". I fönstren finns det tassavtryck eftersom buggyns ägare, inte bara är delägare i ovan nämnda företag, utan också, är husse till två katter. Jag har dessutom lyckats få dit min namntekning så man ser att det är en äkta Emma lackering =)



Bilens är målad med faskolor färger. De grön/gula fälten är gul pearl och key lime som jag har "dimmat" ihop. Metall flagorna är silver pearl som jag mörkat ner och skuggat med tint. Tinten har jag även använt till tassarna eftersom jag ville att det skulle se ut som om de hade gjort dem från insidan av det "immiga" fönstret. Fönstren är målade med change purple, så de skiftar från vitt till lila beroende på vilken vinkel man ser bilen ifrån. Det gör att när man kör på banan ändras färgen lite hela tiden och ger en mer"levande" effekt (svårt att få med på foto).

1 kommentar:

  1. Kanonfina karosser!
    några planer på att måla flera?
    (Har precis inhandlat en spruta och en kompressor och är inne i rc svängen)
    MVH Andreas

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)