tisdag 5 november 2013

Vi har varit på kalas

Vi var på kalas i helgen. Värdens mysigaste farfar fyllde nämligen 80 år. Så släckt och vänner samlades i småland och firade med massor av mat, en hel del sång och många skratt.Evelina hade en liten present med sig till farfar. Hon gick fram och lämnade den och sa lite tyst "fafa hujja", som vi hade tränat på innan =)Det var en två putsdukar. Den ena hade jag gjort ett collage på. Bilderna tog jag under en promenad nu i höstas då vi lekte tittut med ett stort gult löv. Tyckte det passade bra med tittut på en putsduk =)


Evelina hade dessutom använt sina tuschpennor och ritat på kuvertet de låg i.


Evelina har så mycket kärlek i sig... Kusinen Malte (6 månader)började hon med att sjunga för och klappa försiktigt på hans hand men hon nådde inte att pussas så hon pussade lite i luften.

Senare på kvällen fick hon tillslut tillfälle... och då fick Malte sig en ordentlig puss mitt på munnen =)

Annars var det framför allt pysslingen Emanuel som fick Evelinas uppmärksamhet. Hon ville kramas, men Emanuel tyckte till en början att hon var lite väl närgången.
Roligast var Maltes bebisleksak som lät. Evelina gick och tryckte på den mest hela tiden och så fort hon råkade släppa den var Emanuel där och tog den. När sen Emanuel ville ta en liten mjölkpaus kom Evelina med den och tryckte mot hans öra.. hallå hej hej sa han som om det var en telefon... sötare än socker var dom och vi fick många skratt under kvällen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)