onsdag 8 april 2009

Indiska + Panduro = Lycka

I måndags var jag ju i Stockholmsförorten och träffade mina vänner. Inte nog med att jag han förbi Gudsonens mamma och fika på morgonen innan hon skulle vidare till stall och jobb. Jag han med en lunch hos Anna och och hennes gullunge också. Där bjöds det på "bloppa" (blodpudding) mums =)


Sen åkte jag ner till centrum och träffade värdens bästa Beatricé. Efter lite fika fick vi den fin fina idéen att åka till Täby.
Jag är inne i en period (ganska lång sådan) när jag inte tycker det är så kul att köpa kläder. Jag väljer ju helst enfärgat, och till vardags blir det nästan alltid jeans, svart linne och någon tröja. Senaste månaderna har jag bott i mina munkjackor. Ganska tråkigt för att vara mig måste jag säga... Värdens bästa Beatricé kunde råda bot =) hon släpade med mig till Indiska. En affär jag gillar men sällan hittar nått till mig själv i. Hon fick fria händer att plocka ihop tunikor och toppar som jag lovade att jag åtminstone skulle prova. Väl i provhytten provade jag alla möjliga och omöjliga mönstrade saker. Vi poängsatte varje plagg på en skala 1-10. Extra poäng om plagget inte var dyrt dessutom. Det slutade med två tunikor en vit och en, hör och häpna, rutig =) Tack snälla Beatricé för din hjälp, hade aldrig köpt nått om inte du varit med.
Dessutom hittade vi ett par solglasögon, 2 hårband och en burk med billigt påsk pynt. Allt på Indiska... helt otroligt =) Det har nästan blivit min favobutik nu =)
Täby har ju äntligen fått Panduro också. Så dit var vi ju "tvungna" att gå. Jag insåg nämligen för ett tag sedan att jag inte hade några egna akrylfärger som inte var bruna (den färg som alltid blir kvar när man får alla-färger-i-en-låda förpackningar med småtuber) Så röd, blå, gul, svart, vit, silver och guld blev det + en duk 50x50cm. Ja, jag köpte ju gult band också... det är ju snart påsk.

2 kommentarer:

 1. Mycket tjustigt! :) De där hårbanden ska jag nog gå och kika på...

  Ha en underbar påsk!

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen,
  tunikorna var jättefiiiiiina och du är med all säkerhet skitsnygg i dem ;) Bort med alla svarta linnen och munkjackor för nu är våren här och då ska man väl kanske ändra lite på sig (har jag hört i alla fall av alla super optimistiska människor som klagar på min mössa och halsduk!!)

  Kram kram

  SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)