onsdag 30 september 2009

Trådrullar

Risken finns att ni kommer tycka att jag är lite knäpp (om ni inte redan tycker det). Men jag tycker att det är galet lyxigt med nya trådrullar. Det är med andakt jag tar av plasten och trär maskinen med de nya trårullarna. Idag har jag fått den lyxen med två olika färger (rosa och mossgrön) totalt åtta nya härliga rullar =)

Idag ska jag sy, sy, äta lite sy ännu mera sen är det mellis, efterdet ska jag... sy en stund innan jag syr lite till. Det är vetekuddar och fodral till vetekuddarna som står på schemat.

Nu har ni nog listat ut att säsongens nya färger på fodralen till vetekuddarna från Emmagjort kommer att vara rosa och mossgrönt. Underbara färger och härliga tyger i 100% lin. Underbart =)

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset om stegräknare, det ska jag nog ta och prova! Åh, vilka fina vetevärmare du gör. Jag måste nog kika runt lite på dina grejer ser jag. :)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, vet precis vad du menar, jag e likadan å helst vill jag inte börja använda nya saker alls för då e dom ju liksom inte nya längre ;) men det e en härlig känsla... Hoppas allt är bra med dig och maken annars, saknar dig stoora kramar Emma, Jocke och vovvarna hälsar :)

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)