fredag 30 januari 2009

Äntligen allergi semlor

I minst 3 veckor har jag varit tok sugen på semla... Hade till och med funderingar på att baka. Men då hade jag ingen mjölk och tog det som ett omen att det inte var meningen.

Nu tänker ni "varför köper hon inte bara en semla, hur svårt kan det vara?" Jo, man skulle ju kunna tro att det skulle vara en baggis att få tag på semlor. MEN jag är laktosintolerant (överkänslig mot mölksocker) Så alla mjölkprodukter hos oss är laktosfria.... men kolla... en semelpåse bredvid den laktosfria mjölken...
Det finns en ica butik som gör egna semlor och där kan man få tag på "allergi semlor" =) Problemet är att de bara har semlor 2 gånger i veckan och jag har kommit försent tidigare. Förra fredagen var semlorna helt slut redan vid 16 när jag var där...

Jag känner mig som kakmonstret "jag hoppas att det är en semla i påsen... jag vill att det skall vara en semla i påsen" det var TVÅ! Min man hade fått tag på två laktosfria semlor till mig! Jag började nästan gråta för jag blev så j*vla glad =)
Självklart hade han köpt semlor till sig själv också men inte laktosfria. =)

1 kommentar:

  1. Hhih, ja man blir lite matt i hjärnan av för mycket Kotler. Jag var förbi jobbet idag och blev så glad när jag hörde att du också ska jobba imorn! Ses då! kraam!

    Och fyyy vad gott med semla! Ska nog utnyttja vår gratiskupong nästa vecka... :)

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)