måndag 15 juni 2009

Stegräknare

Det har införskaffats en stegräknare =) Jag sa till älskling att jag var sugen på en stegräknare så jag kan hålla koll på hur mycket jag rör mig egentligen. Jag tycker ju att jag går massor på en dag... men gör jag verkligen det? Min älskade man shopade lite i en affär där de har det mesta som har sladd eller batteri och fick då med sig en liten stegräknare till mig. Idag är min första dag tillsammans med stegräknaren, och ja vad ska jag säga... om du ser en "typ blond" kvinna i 30års åldern som går framåtlutad och skruvad i sidled samtidigt som hon vinglar fram på trottoaren... då är det nog jag som försöker kolla på stegräknaren, som sitter i linningen på byxorna, samtidig som jag går.


Nästa "problem" är att jag inte har koll på hur mycket steg som är normalt, mycket eller äns lite... så det ända som jag har fått svar på är hur många steg jag har tagit idag men jag vet alltså inte om jag ska vara stolt eller skämmas... Så jag väljer att vara stolt över mina 13000 steg =) Eftersom jag inte förstår bättre med de kunskaper jag besitter idag =) Får nog "googla" lite på det här med steg så jag blir lite klokare =) Lämna gärna en kommentar om du är mer insatt i detta med steg än jag är =)

2 kommentarer:

 1. Hej tjejen,

  Enligt vad vi fick höra när vi började vår stegtävling i mars (eller var det februari? hmm... iaf) så är det "normala" ca 10 000 steg per dag.

  Så du har helt klart rätt i att vara stolt över dina steg!

  Luv ya
  Anna

  SvaraRadera
 2. Tjena tjejen, mellan 10 och 15000 steg per dag så du ligger jättebra, fortsätt så ;) själv har jag införskaffat en sån där crosstrainer och shit vad jobbigt det är. Jag kör en mil på den och man kan tro att jag har varit i plurret när jag är färdig, man svettas så in i helsike.

  Kram
  Emma

  SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)