lördag 27 augusti 2011

Äpplen och äventyr

Idag var vi i Täby och tittade på Kronans barnvagnar. Det kommer att bli en sån. Den hade massa fiffiga finesser, kommer inte ihåg ens hälften nu, plus att den gick in på längden i bilen och gick in under insynsskyddet i vår kombi Passat =) Tror dessutom att det kommer att bli en grön. Det var den enda färgen som verkligen kändes rätt. Den är lite typ mörk oliv i färgen. (länk till kronan duovagn i grönt).

Efter att ha känt, klämt och provkört barnvagn åkte vi ett stenkast bort till Linda med familj. Där blev det husesyn av det nya huset och sen en väldans god lunch =) Vi hann även med att skruva lite på hennes symaskin och peppar peppar nu fungerar den som den ska.

Efter en liten biltur var vi hos mina föräldrar och lämnade av lite grejer. Jag fick dessutom med mig lite äpplen, äppelmos och en skjorta/tunika som min gulliga mamma har sytt. Den kommer bli perfekt nu när magen bara blir större och större. Det känns som om den växer lite varje dag just nu =)

Efter ett snabbt stopp hemma för att slå in en gåbortpresent begav vi oss till marknaden i Västerås. Där "smög" vi runt och gjorde research inför ett hemligt projekt vi planerar inför, så ville vi såklart köpa kokosbollar också ;)  Middagen fick vi  hemma hos Ida och hennes sambo. Mycket smarrigt och trevligt =) Vi tittade bland annat på Pampers app till Ipad, som visar hur stor bebisen i magen är i verklig storlek...helt galet att hålla upp Ipaden framför magen och se. Inte konstigt att det känns lite trångt ibland =) Nu är man inte pigg kan jag lova. Den gravida kroppen är lite kinkig när man suttit i bilen så mycket som jag har idag och sen fyllt på med för mycket god mat. =)

Äpplena på bilden är från det egna trädet... de slutade sina dagar i en god äppelkaka =)

1 kommentar:

 1. Vagnen är verkligen fin, tycker om färgen, man ser nästan bara svarta vagnar nu förtiden så helt klart ska du välja en vagn som sticker ut lite mer.
  Förstår att det är svårt att välja, finns ju hur många som helst på marknaden i dag.
  ÄLSKAR äppelkaka :)
  Ha en bra dag.
  Annika

  SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)