söndag 7 augusti 2011

Vi var på Parken zoo...

...i förra veckan. Jag och Älskling mötte min svåger och svägerska och deras goa son Noel där. Vädret var perfekt, om man bortser från att djuren var super trötta i värmen och mest ville sova, gärna i skuggan, utom synhåll... Jag ska inte klaga, för vi fick se många djur, vissa verkade bara tagit sovmorgon =) Här kommer lite bilder. Kolla in myrsloken som har sitt barn, med jäääte lång tunga, på ryggen, söööt.

Det finns ju inte bara djur utan även en nöjespark på Parken Zoo. Åkattraktionerna är väldigt barnanpassade och Noel som är 2 hade hur kul som helst. På bilden nedan åker han vanlig karusell men han är en riktig tuffing. Han fick med sin pappa på berg och dalbana och han skratta så han kikna när de åkte tekoppar (såna som snurrar runt sin egen axel samtidigt som de åker runt runt som en karusell). Jag vet flera vuxna som inte skulle uppskatta de åkattraktionerna =)

Efter sockervadd och popcorn packade vi in oss i bilarna och åkte hem till oss och åt lax och avslutade med hemmagjord glass. En bra avslutning på en härlig dag =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)