fredag 9 september 2011

Danny och Tina jobbade i vetekuddsfabriken

Igår hade jag hjälp i vetekuddsfabriken. Det var Tina och hennes lilla voffe Danny som kom och hjälpte till att sila och väga vete. Eller helt ärligt, så var det bara Tina som jobbade av dom två. Danny hängde mest på sin rosa filt  som låg i gräset på baksidan , medan vi satt i uterummet och jobbade =)

Räkan och Fitzroy turades om att hålla vakt i fönstret. Så inkräktaren Danny inte skulle våga sig på några dumheter ;) Visst ser han lite extra tuff ut, mattes fina vakt kisse?

Rast i fabriken. Danny tröttnade på att ligga på filten och ville ha lite mystid med sin matte :) Rätt som det var började det dessutom regna och hagla så man knappt kunde höra vad man sa i uterummet. Riktigt ruskväder. Danny var inte ett dugg imponerad och satt och darrade hos Tina medan ovädret drog förbi. Men allt som allt hade vi en bra eftermiddag och har redan planerat in en repris nästa vecka. Många vetekuddar blir det =)

1 kommentar:

  1. Tusen tack! För mig går ingenting upp mot sommaren, även om hösten är härlig med frisk luft, stickade tröjor och mysiga filtar. :)

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)