tisdag 3 februari 2009

Upplyst A

Idag har varit en jobbar dag. Jag har målat en vägg som som ska se ut som djungel och i slutet av veckan ska jag försöka få djungeln att gå över till ett stadstema.. jag kommer visa mer sen. När det är klart kommer jag också att visa upp örnen och alla andra djur Blev ni nyfikna nu? =)

Tillsvidare tänkte jag visa "A:et" som jag och min jobbkompis har gjort. Han är betydligt bättre på att såga och fixa än jag är. Så vi gjorde ett samarbete För vi tyckte att vi borde piffa upp våran disk.

Så här såg det ut från början:
Det sågades ut ett "A" (en del av företagets gröna logga) Det slipades och målades grönt =) På baksidan målade jag även vitt så att ljuset från ljusslangen (tror jag det heter) skulle kunna reflekteras bättre. Meningen är nämligen att "A:et" ska skina/lysa bakifrån. Ahh.. ni kommer se vad jag menar...
"Tjoffa tjoffan" åkte fram för att sätta dit "frutt" grejerna som skulle hålla fast korven... eller, om man inte pratar emmiska... vi använde häftpistol för att sätta dit buntbanden som skulle hålla ljusslangen på plats. Är det konstigt att man inte alltid blir förstådd... ? =)
"A:et" Sattes upp på disken och hål för sladden borrades så att man inte ser den och så att man kan tända från baksidan av disken. Mellan "A:et" och "väggen" sitter små klossar så att det blir ett bra mellanrum för ljusslangen. Man vill ju inte klämma den.
Taaadaaa ljuset är på. Svår att ta en bra bild dock.. men ni hajar ju.. strålande blev det =)

1 kommentar:

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)