tisdag 3 mars 2009

Elskåpet är nästan klart nu

Nu har jag varit på elskåpet igen. Var ju inte helt nöjd när jag lämnade det sist. Jag började med att skriva/skära ut min schablon med hjälp av Älsklings expertis och vår maskin Roland. Väl på plats med airbrushen i högsta hugg gäller det att maskera och täcka så färgen hamnar där den ska =)
Jag var så inne i mitt maskerande med olika färger, ränder, prickar, cirklar, bokstäver, skuggor osv. att jag missade att fota...
Så, nu är skylten på plats men rosten ser alldeles för "organisk" ut för att ge rätta gamalt rostigt skåp känslan.Med hjälp av en kartongbit, typ sådan som sitter på baksidan av anteckningsblock, airbrushade jag fram rostigametall bitar. Ville att det skulle se ut som om man hade lappat ihop skåpet när det har rostat sönder.
En skalbagge kommer utkrypandes ur skåpet. Han har varit på felplats och mår inte så bra... Ovanför honom airbrishade jag eld och rök (stackars skalbaggen har fått en rejäl stöt). Den här sidan kommer att se mycket bättre ut när den har blivit lackad. Först då kan man se djupet i de olika lagren med färg som bildar elden.Taadaaa här är det nästan färdiga resultatet... ska ju lackas också. Då kommer det bli ännu häftigare =) Tänk att det såg ut så HÄR från början...

1 kommentar:

  1. Nej men vad häftigt =)

    Tack för dina fina ord o krya på hälsningar! Håller sakta men säkert komma tillbaka till verkligheten. Går tungt men framåt o bra är väl det.

    Nu ska jag kika in i din butik..Barnens farfar fyller år snart o ni har jag massa många passande presenter =)

    Kramar

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)