måndag 4 maj 2009

Blå blommor och ceris tulpaner

Måndag igen. Idag kände jag mig som katten Gustav på morgonen (han gillar ju inte måndagar)ville helst bara dra täcket över huvudet och hoppa över hela dagen. Dessutom regnade det... Men så kan man ju faktiskt inte göra.. eller? Jag tog en lång frukost och la en ansiktsmask innan jag gav mig av för att jobba. Efter det kändes det lite bättre.
Som jag skrev regnade det idag. När vi kom hem var det som om allt hade växt under dagen. Kan det verkligen vara regnet som gjorde sådan skillnad eller är det bara en illusion? ja,inte vet jag. Här kan du se hur det såg ut för 1,5 vecka sedan i samma rabatt(den med blåa blommor). Det växer så det knakar =)
Dessutom hoppade jag nästan jämfota av glädje när jag kom ur bilen och såg TULPANERNA =D Som jag har väntat... de är mer ceris än jag trodde men oj, va fina de är. Jag älskar, älskar, älskar dem. Lycka =)

Det är helt galet hur en så grå dag kan vända av några ceris tulpaner. Nu kan man ju tycka att jag är lite överdriven, det är ju bara några tulpaner men det gjorde mig tok glad. För det första älskar jag tulpaner och för det andra för att jag har väntat sedan i höstas på att få se vad som gömde sig i lökarna.
De här tulpanerna är lite extra häftiga, inte bara för att de är ceris utan för att de är dubbla. De har alltså många fler kronblad än de enkla tulpanerna. Hoppas nu bara att inte nån kommer och äter upp dom för mig... peppar, peppar.... =)

2 kommentarer:

  1. Tack så väldigt mycket! :) Kraam!

    SvaraRadera
  2. TACK för pepp! Det hjälpte!

    Och vilka sagolika tulpaner! Lyllos Dig!

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)