lördag 22 oktober 2011

Bullar och kakor sydda i velour

I augusti sydde jag lite kakor och bullar i velour till Noel. Han har ju ett eget litet kök och då måste man ju kunna baka och bjuda på lite fika också ;) Eftersom jag satt och sydde ihop dem i bilen, ner till småland, så bad jag min svägerska att fota dem åt mig. Men sen glömde jag att blogga om dem.


Sylt kakorna är sydda i beige och röd velour. Strösockret  på bullen är sytt med franska knutar i pärlgarn, så de är som små pluppar. Blåbärsrulltårtan är sudd i blå och beige velour och på ovansidan sydde jag fast 3 blåa träpärlor och blad i filt. Biskvierna är sydda i beige och brun velour. Alla bakverken är stoppade med syntetvadd.

Totalt blev det 3 syltkakor, 3 biskvier, en bulle och en skiva blåbärs rulltårta.  Mönster till kakorna hittad jag på själv. Nu har jag funderingar på om jag ska lägga ut mönster och beskrivning här på bloggen. Det är ju lite jobb men det kan det ju vara värt om ni är intresserade...


Tack för de fina bilderna Emmie =)

1 kommentar:

  1. sv: Ja etsy är en riktigt rolig sida! :) Jag fastnar väldigt lätt där..hehe

    Åh vilka underbart fina kakor/bullar! Jag har sett virkade grejer förr men i velour va ju mycket finare. Det ser godare ut ;)
    Kul idé!

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)