torsdag 27 oktober 2011

Hemliga projekt och första biobesöket som gravid


Eller hemliga och hemliga... den listige kan nog räkna ut att det på bilden kan ha med mina sydda kakor och bullar att göra ;)  Men det är ju bara ett av alla små projekt... jag har några till på lut som bara väntar på att mogna. I vissa fall väntar jag på att andra ska få till det på ett bra sätt. Sen har vi en hög med projekt som ligger på hyllan och väntar på tid. Tid att kunna prioriteras.

Mitt i all kreativitet växer bebisen i magen och blir starkare och starkare. Den här veckan har jag börjat känna av sammandragningarna. Innan har det varit lite gran men inte så det har stört. I tisdags höll jag på att bli galen. Jag blev helt slut "i mitten" både på framsidan och baksidan. Som grädde på moset kändes det som om jag hade cyklat ner i diket med en herrcykel... j*kla foglossning. Som tur är är ju inte alla dagar så. Merparten är ju väldigt mysig, när man känner hur lillan tränar där inne eller märker att hon reagerar på röster och ljud.

På tal om röster och ljud. Igår var jag och Älskling på förhandsvisning av Tintin filmen. Det var speciellt. Filmen i sig är ju rätt förutsägbar men tekniken är ju superhäftig. På riktigt, fast på låtsas och i 3d. Lilla E var på alerten under hela filmen. Någonstans ungefärlig i mitten sjunger en "tant" opera väldigt väldigt högt, det gillade lilla E inte alls (eller så diggade hon?) så hon vevade med både armar och ben så hela magen guppa =)

Imorgon ska vi till barnmorskan igen och mäta magen igen, spännande =)

2 kommentarer:

  1. SVAR: Haha, slänger upp en bild i eftermiddag. :) Trevlig lördag!

    SvaraRadera
  2. sv: Hehe ja, och jag gör det samma ;) Det går inte fort inte.

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)