tisdag 11 oktober 2011

Rosor och föräldrakurspirr

Idag känns det lite pirrigt. Vi ska nämligen på våran första föräldrautbildning. Jag vet inte riktigt hur det går till eller hur många eller vilka som ska gå kursen samtidigt osv. Och då blir det ju lite pirrigt för att man inte vet vad man kan förvänta sig. Sen kan jag ju erkänna att jag inte har läst hela den boken som man skulle ha läst, utan helt enkelt skummat de delar som inte ger mig mardrömmar...hur som helst kommer det nog gå bra i vilket fall, vi är ju där för att lära oss =)

Ni har väll inte missat tävlingen med katt-tema som jag startade igår LÄNK  Tävla Tävla =)

Dagens bild är tagen för några veckor sedan då jag plockade in säsongens sista rosor från trädgården och satte i en vas tillsammans med en kärleksört, också den från trädgården =)


1 kommentar:

  1. Vad spännande! När jag var gravid med alva så härjade svininfluensan, så därför ställde de in alla föräldrakurser tyvärr, vi kunde typ ingenting kändes det som från början haha.. Men vad kul att träffa andra föräldrar också! Tack för dina peppande ord, jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag kommer igång :) Kram

    SvaraRadera

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)