fredag 28 oktober 2011

Tävla om en personlig vetekudde

Tänk att det blev fredag den här veckan med ;) Idag har vi varit hos barnmorskan och tagit prover och mätt magen. Järnet låg på 128 och blodsockret och blodtrycket var normalt. Magen hade växt på sig med 3 cm. Med sina 27 cm placerade sig magmåttet mitt på "normalkurvan". När vi lyssnade på Lilla E's hjärta bestämde hon sig för att ändra läge lite, vips gick hennes lilla puls upp, för att sen bli som innan runt 150.

Tänkte fira mina och Lilla E's fantastiskt normala siffror med en tävling. Den här gången tävlar ni om en av Emmagjorts vetekuddar med personlig text. Vetekudden ni tävlar om har ett kuddfodral i 100% lin och själva vetetkudden har fem fack som gör att vetet håller sig jämt fördelat i kudden. Läs mer om vetekuddarna på Emmagjort.se (Länk till vetekuddarna)Vill du vara med och tävla gör du så här:

Gå in på www.Emmagjort.se och "Personliga vetekuddar" sen skriver du ett mail till mig där du uppger vilken färg du vill ha på din kudde, om du vinner, och vad du vill ha för text på den. Mailadressen är: emmabloggat@gmail.com

Det kan vara namn, favorit citat, eller ett ord du gillar lite extra mycket. Din fantasi sätter gränserna. Men tänk på att desto fler tecken du använder desto mindre blir texten. Det är inte bara kuddarnas linnefodral som du kan välja färg på, även texten finns i flera olika färger, metaller och typsnitt =) (dessa hittar du under knappen "Skapa")

Vill du ha fler vinstchanser?
  • Har du en blogg kopierar du bilden ovan och länkar till www.emmabloggat.blogspot.com  från din blogg. Glöm inte att lägga med en länk till din blogg i mailet.
  • Har du ingen blogg eller kanske vill ha ännu en vinstchans, då kan du tipsa dina vänner på Facebook om tävlingen. (glöm inte länk i mailet)
Tävlingen håller på hela veckan och avslutas kl. 19,00 söndagen den 6 November 2011.


Jaha, men då säger jag: Låt tävlandet börja... klara färdiga gå =) 

1 kommentar:

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)