torsdag 3 november 2011

Fotat Skivspelare

Jag fotar ju en hel del produkt bilder till Svalander Audio. Idag vill jag visa den här fina skivspelaren som jag fotade tidigare i veckan.Nu har den kommit ut på hemsidan med texter och allt =) Dessutom har vi ett special erbjudande på Facebook. Här är  länk till erbjudande till Svalander Audios Facebook vänner. Så är man sugen på skivspelare är det ett toppen läge.=)



 Det var riktigt kul att fota den här skönheten. Dels för att jag kunde leka med skärpedjupet och få fram de detaljer som jag tyckte var viktiga i bilden, på ett bättre sätt än om allt är lika skarpt. Dessutom var det ju lite action med en "modell" som rör sig ;) På bilden nedan har jag rörelseoskärpa på tallriken eftersom den snurrar plus att jag lekt med ljuset för att få fram effekten av de röda lamporna i stroboskopet. Inte helt lätt... Det här är en sån bild som jag kan titta på och känna: -va, har jag verkligen fått till det så bra... det ser ju ut som om ett proffs fotat =)
Jag fortsätter tjata lite om tävlingen också =) tävla, tävla... ni kan tävlar om en fin fin vetekudde med fem fack från Emmagjort.se. Du kan välja mellan flera olika färger och bestämmer själv vad det ska stå på den. Här är länken till tävlingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det skulle vara kul om du ville lämna en kommentar :)
Ha en härlig dag :)